Hej hopp

Waah va det är varmt idag, just nu sitter jag på altanen under markisen för jag klarar inte av mer sol ! min mamma tycker iallafall jag är en pepparkaka på magen ! (y)

igår åkte jag och mamma och köpte klänningen jag ville ha, åt mat på altanen och sen hem till daniel vid åtta och kollade på film, så underbart mysigt <3
du är det bästa som finns :* love.love.love!

alldeles strax tänkte jag fixa mina naglar, antingen måla på ny fransk manikyr, eller bara använda det rosa i manikyren. Jag tycker det ser  så fräscht ut när det är så.
vid sex ska jag hem till min faster för hon ska ha fyrtioårs fest. får hoppas det blir kul :D

men nu ska jag kila så mina naglar blir snygga ;)

pusspuss <33


sooooool!

helt sjukt va varmt det är !
jag sitter ute på altanen i bikini och solen typ bränner sönder mig känns det som.
jag va i skolan en liten stund idag från 9 till halv tolv typ och gjorde matte prov. som skulle avgöra om jag skulle få G i matte eller inte. och gissa vad JAG KLARADE DET ! :D:D så sjukt glad är jag! ohoh.
och efter skolan åkte jag micha och maria till stan och kollade kläder, jag skulle ju köpa den vita klänningen men den fanns inte kvar i min storlek så jag och mamma kanske ska åka och kolla på den sen i en annan affär :D jag köpte dom svarta skorna iallafall den sista 38an !! ibland har man tur ;)

Jag och daniel har varit tillsammans i en månad idag<3 han är bäst!
så jag ska vara med han sen, solen är ju här nu så jag vill till havet och kanske till och med bada ;) haha får se!
nu ska jag fortsätta dricka upp mitt te (inte så passande nu när det är varmt men det är gott) och sen ska jag sola och läsa lite twilight!

puss på alla & förresten grattis till alla som tar studenten iår, själv har jag bara år kvar i skolan >.< /djup suck.

truue!

Heellu, just nu sitter jag i sängen och lyssnar på Alexander rybak- Fairytale (a) gah den som va så dålig innan är helt super nu ju. Skolan idag var sjukt onödig. var typ klar med allt som vi gjorde så jag satt bara igenom lektionerna rätt så segt! JappJapp.
vi skulle egentligen haft gympa men eftersom typ alla redan har tagit egna sommarlov så drog jag och micha in till stan en stund och kollade på lite grejer jag ska köpa imorgon när Studiebidraget kommer ! :D

när jag kom hem efter skolan va jag helt jävla slut och nästan dog i soffan. fast det va ju tur att jag inte gjorde det ! höhö ;)
imorgon är det bara en "ta-igen-skolarbeten-dag" i skolan och jag ska dit klockan nio och göra matte så jag kan få G någon gång, hoppas! sen drar jag och micha till STAAAAN :D det är rätt jobbigt att vara shopping saugen faktiskt ! :S
jag tänkte lägga upp lite bilder på det som jag har tänkt på att köpa ;) (klicka på bilderna för att se dom större)


En vit klänning från Lindex 399:- (mamma har rabatt så den kostar 199:-)

 
Svarta ballerina med låg klack från Dinsko 299:-


Jenas Leggings från Ginatricot 199:-


Vit BH från H&M 98:-

Köper jag allt detta imorgon har jag spenderat 800:- av 1000 .
det känns lite sådär. så jag tror att jag köper någonting av detta imorgon och väntar lite med det andra :D haha

jag saknar daniel och vill ha han här nu nu nu !! <3

men nu kissar jag snart ner mig xD pusspuss <3

moorsning

isch kan det inte bara vara sommarlov nu ? när mobilen ringde imorse så kände jag att allt bara kunde vänta lite, åtminstone en timma eller två xD
men jag masade mig upp och nu sitter jag här med en kopp te, framför the voice ! det är underhållning (y)

Ja må hon leva, Ja må hon leva, Ja må hon leva uti hundrade år, Ja visst ska hon leva, Javisst ska hon leva, Ja visst ska hon leva uti hundrade åååååår ! Grattis Ida Gustafsson <3 skriv grattis till henne !!

den födelsedagsvisan är så himla ful tycker jag :O är det någon som håller med? jag tycker vi ska komma på en ny :D haha
snart är det dags för skolan och jag ska stå och prata inför några i klassen,  Hoppas det går finnemang !

och just det!  jag förstår verkligen inte hur en bok kan fånga ens instresse på mindre än fem minuter! jag menar förståss Twilight. jag började ju läsa den igår, den där man får höra Edward berätta :p gaah jag kunde inte sluta men tvingade mig själv att sova.

hörs i skolan ;) cyaa <3

massa mat & tårta <3

ååh kan det bli bättre ?
har ätit sjukt gott grillat och efter det blev det tårta :D syster och bror kom hit med alltid lika trevligt.
efter maten tog mamma hanna och jag en liten promenad med hunden och sen kollade vi på tv.

jag kan inte skriva mer idag för nu ska jag öva lite på min bildanalys som jag ska prata om inför några i klassen imorgon för att få mvg! Wish me luck <3 och efter bildanalysen tänkte jag läsa lite ur Twilight som min syster visade mig på nätet, det är ungefär 200sidor som man får läsa ur Edwars synvinkel och vad han tycker oså.

pusspuss skriver mer i skolan imorgon ;D<3

jag måste också!

Hahahaha josefine mourujärvi är härmed riktigt blondförklarad ;) (y)

ssofia.<3 :
Gubben frågade:
-Hur mår du?
Den andre svarade:
 -Jag mår urdåligt!
Gubben frågade:
-Har du också svalt en klocka?
ssofia.<3 : HAHHAHHAHAHAHAAH XD
'            °Jossan  (R) ♥: Den var kass xD HAHA
ssofia.<3 : Nej XD
ssofia.<3 : den va  URkul XD XD
'            °Jossan  (R) ♥: hahha nej
'            °Jossan  (R) ♥: elller AHA JAG FATTADE DEN NU XD
'            °Jossan  (R) ♥: HAHAHAHAHAHAHA
ssofia.<3 : HAHAHAHAHAHAHAHAHA  BLONDMOMENT!

ja vissa dagar är..  ju som dom är x]
just nu sitter jag och kollar på grey's anatomy och väntar på att hela familjen ska komma hem så att vi kan äta Grillat & Tårta, jag har städat idag (y) välbehövt kan jag säga.

wopp! nu kommer det någon :D :D pusspuss
btw jag saknar daniel !!! <3

godmorgon<3

vaknade upp till denna härliga dag, trodde jag iallafall. jag såg att solen sken men att det typ blåser storm inte så jätte kul faktiskt, så det blir nog ingen solning för min del idag :p

idag fyller ju som sagt pappa år <3 Grattis Grattis Grattis ! så sen kommer min syster och min bror hit och så ska vi äta tårta, och hanna som har varit i USA har med sig Converse hem till mig :D<3 ibland är det bra att ha äldre syskon som åker iväg och köper saker :D

pusshaj <3

done

HAHAHAHAHAHA tillåt mig skratta, den lila designen jag hade innan jag ändrade till denhär (vet inte om alla hann se den) men iallafall så visade det sig att jossan med hade bytt till den och vi båda viste inte att vi hade likadant, och så har det typ varit ett tag nu. på facebook får vi alltid samma resultat på testen xD idag sa vi samma grejer, och det börjar bli skrämmande detta :D vi kommer väl antagligen växa ihop och bli siamesiska tvillingar efter sommaren ;)
 men såhär blev iallafall min blogg nu. jag är rätt nöjd och jossan är tyvärr missnöjd för hon tyckte med denna va snygg, (tillochmed samma smak)
du&jag jossan!<3

sen är det såhär att imorgon fyller min älskade pappa år :D
på torsdag så fyller ingen mindre än Ida-äckel-Gustafsson år :D
och på fredag har jag och daniel en månad! <3

så är det förstår ni och nu är jag nästan som en bastu och jag funderar på att duscha nu eller imorgon eftersom jag endå är ledig (y)

pusshaj<3

change!

Nu har jag gjort om på bloggen igen, det kan ta lite tid för vissa datorer (som min mac) att uppdatera allt, men det kommer förhoppningsvis!!
och som vanligt så blir kommentar sidan helt fucked-up. jag vet inte vad som har hänt eller hur jag fixar det. så om det finns någon som vet varför allt ändras utom på kommentar sidan Säg till vafan ;>

Tänkte bara göra som jossan ;>
Onsdag - Ledig. Försöka skriva klart rapporten/sola/bara ta det lungt.
Torsdag - Gå till skolan och se glad ut xD
Fredag - Gå till skolan och göra matte prov (y) Sen förhoppningsvis vara med daniel på kvällen <3
Lördag - Faster fyller år så då äre stoort kalas(y) och förhoppningsvis daniel efter det!<3


puss<3

candyshop

ååh,
seg dag i skolan. allt jag vill är att åka hem och lägga mig i sängen och sova!
fick med reda på mitt resultat på nationella i matten, jag fick 4 poäng ifrån G.  Gissa hur surt det kändes då !
så det blir att göra ett annat prov på fredag där jag ska visa att jag faktiskt är godkänd i matten!!!!
jag har äntligen köpt godis idag med Haha ;) fett i know <3

nu tror jag att jag ska kolla runt lite efter olika gratis designer till min blogg. jag har tröttnat på denna igen och vill ha en ny ! kom gärna med tips på hur jag kan ha det ;)

ha det gött haaaaaj ;) <3

ta mig till havet.

Shululu, tänkte bara slänga in att jag mår kanooners och på fredag kommer studiebidraget !! då fan ska jag shoppa,
det jag vill ha är ; Jeanslegging (gina), Skor (dinsko), Klänning (bikbok), underkläder (H&M), sen är det självklart massor mer jag vill ha, men som jag inte kommer på nu ;D  nu måste jag iallafall tvätta bort sminket och sen sova för det är en (skol)dag imorgon med fastän jag itne vill. ajaj :D  puss och godnatt sockertoppar !

på torsdag äts det ärtsoppa på lördag är det fest men fredag är endå den dagen som känns bäst, pengar på fredag då mår man riktigt bra pengar på fredag va vadet jag sa, Pengar på fredag hurra !!!

och just det, för er som inte har sett mitt hår efter att jag har klippt det och färgat det så slänger jag upp en bild kanske inte precis den snyggaste men kommentera gärna ;) <3


sunshine

ååh vad jag älskar detta vädret, mer sånt tack ! eller hur?
Solen skiner och det blåser lite granna, inga moln på himlen alls ! och man ligger på altanen i bikini i hur många timmar som helst, sen när man kommer in och kollar sig i spegeln är man lycklig för man är BRUUUN :D
haha men vädret är inte alltid såhär bra, och det skulle inte vara helt fel att ha ett hus i thailand eller i spanien som man kan åka till på vintern då det inte är solväder hemma ! :D

Idag iallafall åkte jag till skolan och gjorde prov, Det gick la sådär :// byebye VG ! men jag tar igen det nästa termin (y)
efter det fick vi sluta och då va klockan elva så jag och jossan drog till stan för hon hade 200kr den bajsen så hon köpte jeansleggings, och jag måste vänta tills fredag :/
antar att det blir så när man inte sparar pengar (a)

imorgon ska det tydligen bli 20 grader och regn, fatta va åska det troligtvis kommer vara !! och jag är skraj.. blixtarna är okej, men mullret !!  usch nej, då vill jag helst ligga i min säng med hög musik xD
och skolan är slut om 2 veckor, Förstår ni 2 veckor det är ingenting, hela ettan har gått redigt fort tycker jag, nog mest för att vi inte har haft så mycket skolarbeten, det har en förmåga att sega på allting,

och förresten min käre vän jossan har skaffat blogg hennes blogg kan ni hitta bland mina länkar där hon heter jossään!
läs den för hon är cuul ^^ .
nu ska jag ta och kolla lite på tv & läsa måånga andra bloggar, jag har fastnat för rätt många nu och jag kan länka dom till er så att ni med kan läsa dom och njuta :D

Egoina
Danni
Louise
Amir

Foki
Jossän
Camilla
Michelle

läs och njut för det ska jag göra en stund nu =D pusshaai <3




saknar dig kusin <3 (uj uj då hade jag svart hår) haha :D

home at laaaaaaaaaaaast !

HEEEEEEEEEEEEEEEJ :D

hoho nu är jag äntligen hemma i mitt egna hus och i min sköööna säng! :D
och jag vet att någon har saknat min uppdatering nämner inga namn ida, men så kan det vara ;> haha
åkte ju som sagt ut med husvagnen i torsdags , och då åkte vi till Åsa en bit utanför Kungsbacka. sen på fredagen tog vi en liten tripp till ullared och jag hittade massa fina saker :D
sen så lördag låg jag bara och solade hela dagen vilket va jävligt skönt ! :D och nu idag så har jag åkt bil och städat (Y)

idag måste jag egentligen plugga lite för jag har historia prov imorgon om Första världskriget !! segt, men jag tar det innan jag går och lägger mig, det är ingen ide att pressa in allt :P

men nu ska jag ta hand om massa andra saker, så vi hörs ! (L)

PUUUUUUUUUUUUUUUUUSS :D<3

awaaay

Hejsan =D

jag har bestämt mig, jag åker med mamma och pappa idag, och kommer hem antingen på lördag eller på söndag, det beror på. jag kommer inte ha något internet heller så jag kommer inte kunna uppdatera hoho, men så är det. !

igår iallafall så kom daniel hit på kvällen och sov här. jag kan bara säga att du är bäst ! :* (och jag vet att du säkert läser detta ;>)

men nu måste jag packa in grejerna i husvagnen innan mamma och pappa kommer hem från farmor.! 
pusspuss hare gött <33

SMSA med mig också :O!

get ready =D

Hejsanhoppsan :D
kom precis hem från frölunda, jag helen frida och christoffer va och kollade på när esteterna på skolan gjorde sin Abba-show, dom va skit duktiga och dom som sjöng va både as bra & några lite mindre bra , haha isch va sugen jag blev på att börja sjunga nu, tror jag ska försöka fixa det på något sett ;) hoho
just nu sitter jag här i sängen och äter godis, och väntar på att daniel ska ringa! han ringde och väckte mig imorse -igen- bara för att jag är ledig och inte han haha,
hela dagen idag har jag bara suttit och kollat på film, jag gjorde negerbolls-smet också och bara åt hahaha, allt till mig !! gott va det med ;)

och nu äre så dåva att jag har ett dilemma!!!
Imorgon åker mamma och pappa iväg med husvagenen, då blir jag och min bror ensamma hemma, han lär ju vara ute med kompisar och sånt, och jag hatar att vara själv hemma, (mitt hus är läskigt) och inga av mina kompisar är tillgängliga :/ 
då kommer frågan.  Ska jag åka med mamma och pappa från Torsdag till Söndag, eller ska jag stanna hemma och vara skraj hela tiden? aargh jag får beslutsångest & jag vill båda xD förresten så är jag sjuk med & åker jag med mams&paps så lär ju dom ta hand om mig Hoho ! =D

Japp, men nu ska jag se om det går nått skoj på tv:n ;>  ha det bäst och glöm inte säga vad jag ska göra imorgon..!
tjingeling darlings <3

kött fifäääään ;>

hahahahhahahahaha måste bara lägga in detta klippet .. i know it's old but hey i like it ;> ..

hoppas ni kollar på shean banan och njuter lika mycket som jag gör han är bara för jävla charmig xD
och hon som ställer frågorna kan ju knappt hålla sig för skratt i slutet :D

kommentera gärna ;>



"jag är en man som älskar muuuus"  hahahahaha jag dör xD <3

Get ready

Haaaj!

Hur é läget ? det är lite si och så med mig, jag börjar bli förkyld. just nu är jag redigt tät i näsan och kan nästan inte svälja. Nyser stup i kvarten gör jag med (y) tur att det inte är någon mer skola förrens på måndag.
Idag gick jag till skolan och gjorde matte nationella, det kändes som det gick bra men jag vettefan. efter det åkte jag hem för som sagt jag mår inte bra. och på bussen hem så va det världens grinigaste busschaffis! han förstog inte själv att stopp saken va trasig och att den lyste hela tiden, så självklart kommer han bak till oss alla som sitter där och börjar skälla på oss att vi inte ska trycka på knappjäveln hela tiden. och när vi har sagt till honom att ingen gör det så gick han tillbaka och fortsatte köra. Men efter ett tag så kommer han bak och säger till enbart mig. antagligen för att jag va den enda unga. ( åker man buss innan ett på dagen är det oftast bara pensionärer på bussarna ) och så börjar han tjaffsa med mig och jag blir skit sur såklart. sen går han tillbaka och åker iväg. och åker sista biten hem och sen slänger jag av mig kläderna och solar! Haha men det varade inte så länge för solen gick imoln hela tiden så jag tog en dusch istället och sen en stoor varm kopp te i soffan !
Jag har försökt skriva på min rapport ett flertal gånger, men det går fasen inte. jag fastnar alltid och vet inte vad jag ska skriva så nu har jag gett upp det!
jag skrev klart historia frågorna till Första världskrigs provet. får hoppas det går bra så jag får det där jävla VG:t som jag tjatar om xD

Just nu sitter jag och funderar på om jag ska sova lite, eller om jag ska kolla på family guy, eller varför inte en film xD ahah

nerrå.

Ha det bra <3

uj uj uj!

Heej =D

det känns nästan som att hela min kropp håller på att falla isär! jag har flyttat säng, lådor, teve, dator (okej den va inte så tung) men shit va mör jag är i kroppen . jag blev rätt nöjd med hur det ser ut nu i rummet iallafall. för som några av mina nära vänner vet är att jag inte står ut med att ha rummet precis likadant hela tiden och att ja tröttnar så lätt, även min kära familj har märkt & påpekat det xD haha men nu är det iallafall ändrat igen och som sagt så är jag nöjd :D

idag har jag inte gjort så mycket, varit i skolan en liten stund och sen när jag kom hem trotsade jag blåsten och la mig på altanen för att bli lite brunare . det verkar också som att all färg sätter sig på magen och absolut inget i ansiktet :S kan det inte va både och!?
jag känner att jag egentligen borde plugga men jag orkar verkligen inte, jag har en rapport som ska vara inlämnad någon gång i veckan som jag knappt har börjat med. sen ska jag skriva mina instuderingsfrågor i historian, men det känns i och för sig inte så jätte viktigt. och sen är det historia prov på måndag som jag verkligen måste få VG i annars får jag inte VG i slutbetyg. och just det sen måste jag skriva en jäkla fotoanalys och öva på att prata inför klassen så jag få det där jävla MVG:t i Estetisk verksamhet-.-
Men nog om det!

Nu ska jag fortsätta kolla på Talang och hoppas på att dansaren jag hejjar på ska gå vidare till final (y)
PUSSPUSS<3

(jag saknar daniel<3)


Hoppas hoppas!!
JAAAAAAAAAA han är vidare ;)  (jag skrev för långsamt btw dom hann ju visa vem som gick vidare.)

Fairytale

godmorgon =D

Sovit gott ? det har jag iallafall, jag sov hos daniel inatt. vi kollade på robinson / american pie & eurovision. jag måste säga att till en början så va jag sjukt besviken på att norge fick alla 12or men sen när man hade hört deras låt ett antal gånger så blev jag gladare , den är rätt go endå. fast än jag ville att Azerbaijan skulle vinna så är jag nöjd med att vårat grannland norge vann =D

idag ska jag inte göra så jätte mycket, tänkte plugga lite så jag kan få mvg i estetisk verksamhet & få minst godkänt på cprapporten.

"
i'm in love with a fairytale, even though it hurts. i don't care if i loose my mind"




listen and enjoy <3

i got it from my moma !

hemma igen =D
Nu är jag röd/brun hårig istället för typ mörkbrun/röd/gul hårig xD haha
Jag och frida tog tåget upp till trollhättan och mötte fridas kusin michaela, as trevlig tjej =D sen gjorde vi en avfärgning på mitt hår och då blev det rött =D Haha sen färgade hon det brunt och det blev as bra =D
sen tog vi bussen hem med michaela och det tog fasen 1.5 h -.- lite segt men men =P sen väl i göteborg igen så gick jag och köpte en  bh innan jag tog bussen hem och så. jag har bara varit hemma sen 17 och ätit mat så det tog typ hela dan =P hähä
trött som ett as är jag med (y) men what the heck.
Har inte orkat ta någon bild på håret så det får ni se någon annan dag :D haha och nu ska jag kila !!
Ha det kanoners ;D

wake up.

Heej eller godmorgon =D

jag ska alldeles strax gå till bussen för att åka in till stan och möta frida, Sen ska vi ta tåget till Trollhättan (y) Haha jag ska färga håret där hos hennes kusin. får verkligen hoppas att det blir bra =D
men oj nu måste jag sticka, skriver mer sen när jag kommer hem & då kanske det medföljer en bild också , man får väl hålla tummarna !<3

PUSSPUSS (L)

Ayo !

Heej =D =D

gissa vad jag precis har ätit ?? =D  PIZZAA <3 haha det va rätt längesen jag åt det så det passade verkligen bra och speciellt på min Namnsdag !  (a)

idag va det skolan som gällde igen, började med att komma till skolan och få reda på att vi började en timma senare -.- inte alls roligt kan jag säga.. Sen iallafall kollade vi på film Twilight! och sen hade vi Estetiskverksamhet, men då vart det bara betygsnack. och jag fick reda på att jag nästan kunde fått MVG om jag bara hade tagit en uppgift lite mera seriöst. men den ska jag göra om så det är bara att hålla tummarna !! =D
sen hade vi historia och då pratade vi lite om första världskriget som vi ska ha prov på och får jag VG på det så får jag VG i slutbetyg ;> rätt gött faktiskt så det får vi också hålla tummarna på !

sen åkte jag hem och typ kollade på teve (och drack te som vanligt) sen kom mamma och pappa hem och så köpte vi pizza, vilket va förjävla gott som sagt.

duschat har jag med hunnit göra så nu är jag fräsch, hahah
imorgon åker jag och Frida rätt tidigt till Trollhättan för jag ska färga håret hos hennes kusin =D hoppas det blir braaaaaa =P haha




Ni har säkert hört denna låten när 50cent och Justin Timberlake (tror jag det va) gjorde den, men nu när Millow har gjort om den till en akustisk version så blev den 1000 gånger bättre tycker jag iallafall. jag vet inte vad tycker ni ? =D
Ha det as braa =D =D  PUSSHAJ<3

cry my a river

Hejhej, jag kollade runt lite på youtube och så kom jag och tänka på Tsunamin i thailand 2004 och så hittade jag denna filmen




man kan inte låta bli att fälla en tår när man ser den, hur allting bara försvinner på mindre än 5 minuter. och hur allt vatten bara försvinner på några minuter. hur något så fint kan förstöra så mycket. det är helt sjukt och alla människor som försöker rädda sig själva samtidigt som dom försöker rädda andra. jag hade aldrig klarat av att vara där då det hände. lider verkligen med alla som förlorade någon i den tsunamin. tänk på hur många det var som förlorade sina hus. usch det är så jävla hemskt verkligen. :'/ ! 
jag va bara tvungen att skriva detta ! =)

a,b,c ? what the heck.

Heeeeeeeellu =D

Mojje ni vet han från LatjoLajban & let's dance. han som fick en hjärtattack. han är på min skola just nu och jag tror jag smälter han är så söt ! :D  jag sa iallafall hej till han ! ÄD
Det är massa andra bitchiga b-kändisar och andra kändisar här på min skola och dom repar tydligen inför Diggilo det kommer ju bli ett tv program. varför dom just valt att spela in det på våran skola ja det vettafan ! haha

nej ska inte skryta xD hahaha
jag sitter i klassrummet och väntar på min mattelärare som inte verkar dyka upp. haha men det gör inte nått för jag vill inte ha lektion xD
 
nu kom hon. dags att pysa !

Kom ihåg. MOJJE ÄR SNYGG!! <3
(fast inte snyggare än daniel) (L)

Mmmm :G

Många inlägg på en och samma dag för att vara mig ! =) haha
Jag känner lukten av grillat :G kan det bli bättre ? min bror är hemma här (y) har inte träffat han på jätte länge och det är alltid kul att träffa sina syskon eller hur ? =D

och jag hoppas verkligen inte att ni har missat denna bloggen och denna. men för er som tyvärr har gjort det så länkar jag åt er för jag är så snäll =D Haha läs & njut !

Mitt rum är CLEANT nu ;> jag fick ett ryck efter allt te och städade, det innebär; plocka undan allt på golvet/bädda rent i sängen/vikak kläderna i byråerna&dammsuga =D
det luktar tillochmed gott nu. någon som vågar sig hit ;>

läste precis kissies blogg där det stog "
Ps. Tjejen som erbjöd sig att ha sex med mig på tunnelbanan så finns min mail till vänster om bloggen ;) Haha men skämt och sido sido så blev jag lite smickrad.. LITE! Men till er andra bloggläsare som inte erbjuder mig sex på offentlig platser, det är ingen hemlighet att jag är bi-sexuell va?"

hon gör då allt för att få mera läsare & kommentarer. inte för att jag tror på henne..

Nu ska jag äta mat =D haare <3


En lite konstig bild på mig och michelle =D

Hihihih

Haha ska bara berätta för er alla som läser min blogg att jag har börjat bli te beroende igen. två stora koppar på mindre än en timma. och vänta bara! det kommer nog bli mera för mamma köpte det sjukt goda teet igår Sörgårdste med smak av Rabarber jordgubb & passionsfrukt tror jag att det var. mumms mumms.
puss puss ;>

shit pommes.

Då va man hemma igen,
Hade bara nationella idag ju, och det gick skit rent ut sagt =O jag kommer blir redigt förvånad (men as glad) om jag ens får G på detta. Jag funderar med på att hyra en privat matte lärare som kan lära mig matte iallafall innan jag tar studenten .

Det där med matten fick mig på lite sämre humör så istället för att träna som jag hade tänkt göra så laddar jag ner en film "Allt flyter" som jag nog ska kolla på med en stor kopp te. och bara försöka glömma matten tills nästa vecka då vi har ett till nationella i matte -.- 
Jaja allt löser sig nog.

Hur gick det för er andra som gjorde matte nationella idag ? =D
lite kul att veta hur det gick för andra än en själv liksom =P
Det är bara 4 veckor kvar tills skolavslutningen med =O =O !!  Längtar som bara den kan jag säga..! <3

Men ha det näjs <33

up up to the top!

Godmorgooon =D

vaknade för ett litet tag sen och nu sitter jag i soffan och dricker te, vi ska ha nationella i matte klockan 11 :|  ser inte fram emot det..
idag mår jag superduper as usual ;> men jag har en jävla träningsverk från igår haha!

äsch, det blir inte så långt just nu utan jag skriver mer ikväll då det kanske har hänt lite mer Haha =P




denna låten är rätt go att lyssna på nu på morgonen hahahaha  men damn va barnslig den är x] hoho
ha det bäääest =D
(f)

så glad men arg endå

Hej Hej =)

idag vaknade jag lite sent så jag började skolan klockan 11 med matte, vi jobbade lite inför nationella provet som vi har imon. hoppas verkligen det går bra. annars ska jag hyra en privat mattelärare som hjälper mig !!!
cafet i skolan/danshuset va och är avstängt idag&hela veckan fram för tja, jag vet inte varför men det är några svenska B-kändisar där iallafall. Brolle&Sara Löfgren eller va hon heter. jaja
Fick reda på resultatet av engelska nationella. vilket va G i allt. rätt nöjd för på lyssna övningen så kändes det inte bra alls!
Sen så vart det filosofi med och lika segt va det som vanligt! vi fick dock sluta en halvtimme tidigare (y) sen tog jag bussen hem.
usch jag vet inte vad det är med mig idag, men jag har en sån dag då jag stör mig på allt och alla (Ta verkligen inte illa upp om ni råkar ut för mig) men iallafall när jag gick från bussen så bestämde jag mig för att sluta tänka på allt negativt som händer runt omkring mig och bara tänka på det positiva och genast då så blev jag lite gladare. och ännu gladare blev jag när jag kom hem och såg att mamma hade köpt apelsiner !! älskar att skära upp apelsiner i små bitar och äpplen och bara äta det. nu har jag faktiskt i lite kola glass med. fast den ser ut att ha smält x) haha

Träna ska jag göra idag också och så tänkte jag jobba lite på min rapport-.- fast mest av allt vill jag ligga och mysa med daniel idag. hoppas han går med på det (a) <3

Hoho imorse när jag satt och åt frukost så gick jag in på youtube för att lyssna på min favvo låt. men då så hittade jag denna låten istället, HAHAHA  gud va dålig musiksmak jag har egentligen. men den är rätt go fast gammal xD ;)
LYSSNA :D



Ni får ha det jätte bra för det ska jag solen skiner ju och det är rätt varmt :D<3

Godis för den sugne!

Hellu :)

Jag mår fantastiskt !! även ifall min käre daniel ringde och väckte mig kvart över tre i natt så är jag rätt pigg och glad :D
Idag har jag iallafall hjälpt mamma ute i trädgården och typ limmat bord oså, sen kom syster hit med ett par jeans som hon hade fått från jobbet för att dom va trasiga, men det va bara gylfen som inte gick att stänga. det syns ju inte ens, så nu är jag ett par jeans rikare ;)  sen hade hon med sig sin navelpiercing som hon tyvärr inte kan ha :/
sen körde mamma hem hanna och jag åkte med såklart, för jag va så enormt godis sugen och nu sitter jag i min säng och äter massa gott godis!! hoho




Jag kan inte hjälpa det, men denna låten är bra (y) lyssna också på Mellonys andra låtar :D
Ha det naajs <3

N E R D ? so what x]

Call me N E R D ;)

haha jo kalla mig nörd om ni vill men jag har iallafall hittat en msn messenger alltså den vanliga msnen som det går att använda webcam till, detta är i och för sig en engelsk version (och går endast att använda på engelska) men vem har dött av lite engelska :p
detta är en msn som inte finns att ladda ner "lagligt" än på microsofts sida men kommer komma så småningom hoppas jag, men annars så finns det att ladda ner -för dom som vågar och har utorrent på sin dator- här på The pirate bay ( http://thepiratebay.org/torrent/4774410/Microsoft_Messenger_8.0_Beta ) det gick inte att göra en länk -.- men iallafall så tänkte jag bara informera om det för jag vet många som vill kunna cama på msn med sin mac dator och nu går det äntligen ;)

Glöm inte läsa instruktionerna på sidan om hur man gör när nerladdningen är färdig, men om ni glömmer och råkar trycka bort sidan så skriver jag ner det iallafall ;)

När du öppnar Microsoft Messenger (Debug) för första gången 
så ser du ett fönster utan språk, bara massa siffror för att fixa detta
följ dessa instruktioner;

-Höger klicka eller ctrl-klicka på Microsoft messenger (debug)
och klicka på "Visa information"
och där finns det en "Språk/Language" knapp,
klicka på den och avmarkera alla språk utom Engelska .
Starta sen om Msn messenger (om du redan har öppnat det)
<-Det kan hända att du stöter på problem när du ska logga in
och om det inte fungerar får du vänta tills Msn messenger släpps
på Microsofts hemsida->

I know u like that i'm a N E R D ;>

How do i get u alone?

Godmorgon :)

Och precis när ett rätt långt inlägg är klart så kraschar Firefox och allting försvann -.- ååh hur segt är inte det då !? nu blir det till att skriva om allt.

Idag vaknade jag upp i samma säng som daniel <3 igår va vi iallafall på bio med michelle,robin,frida,christoffer,jossan&mattias :D Vi såg The haunting in connecticut* som va sjukt bra&jävligt läskig. Men att den är baserad på en sann histora är lite svårt att tro. det händer lite mer saker än vad man skulle kunna tro har hänt. den är iallafall värd att se men helst på bio för annars blir det inte samma känsla! :D

Idag vet jag iallafall inte vad som händer riktigt, tar nog dagen som den kommer typ :)
Imorgon kommer syster hit, henne har jag saknat & hon har även med sig en navelpiercing och ett par jeans till mig, får bara hoppas att jeansen passar annars får jag lära mig sy in/sy om jeans :D
Och förresten om det är någon som kan sy in jeans så skriv hur !! jag vill & måste verkligen veta hur ;D






*- När familjen Campbell flyttar till norra Connecticut märker de snart att deras charmiga sekelskifteshus har en obehaglig historia – inte nog med att det tidigare varit en begravningsbyrå där obegripliga saker inträffat, dessutom var den tidigare ägarens synske son Jonah ett demoniskt sändebud som kunde öppna portarna till den andra sidan för att släppa genom osaliga andeväsen. Nu väntar ofattbar terror när Jonah återvänder för att släppa lös en ny form av ondska på den oskyldiga och ovetande familjen. The Haunting in Connecticut är baserad på en sann, skakande historia om en familjs skrämmande möte med det övernaturligas allra mörkaste krafter.

Jag tycker att filmen va hur bra som helst och väldigt läskig och ibland till och med lite sorglig. Att allting i filmen skulle ha hänt i verkligheten har jag lite svårt att tro för vissa saker va lite väl filmaktiga. Men filmen är endå hur värd som helst att se ! :D

Ha det super duper ;) Pusshaj <3

trött men endå så himla pigg.

Hej :D
halv ligger i sängen i skrivande stund med teven på som visar " hjälp jag är med i en japansk tv-show" usch jag gillar inte det alls. men hellre det är tråkig hockey, iallafall, efter nationella provet i skolan förut så skulle vi skriva på projekt rapporten, men det kom ingen lärare på en halv timma så jag michelle & jossan åkte in till stan för att ta ut pengar och sen hämta ut biljetterna till The haunting in connecticut. hähä, jag köpte även ett gult linne men den färgen va helt fel på mig såg jag när jag kom hem och så va den lite lång, så jag ska troligtvis byta den imon innan jag ska klippa mig:D

haha jag kollar runt lite på youtube och så kom jag och tänka på isak som gör Random videos hahah så fruktansvärt söt & lik björn gustavsson, haha <3

solen i ögonen och spilld mjölk över allt.

heej :)

Sitter i skolan nu och har precis haft nationella prov. den sista lyssna delen va så jävla svår :o usch hatar nationella.
Fick reda på  igår också att min syster fick ett par jeans från jobbet som hon ska ge till mig, hoppas dom ser bra ut ! :D

Nu ska jag dra mig kanske uppdaterar ikväll gör det om jag har lust, det är så tråkigt vissa dagar,
Men men ;)

PUSSPUSSPUSS <3

regn,regn,regn

Heej :D

idag skulle jag egentligent till slottskogsvallen kvart över åtta, men jag försov mig så nu sitter jag är och äter frukost och denna gången skiner solen från och till ;)
ska snart till stan och sen till skolan . nästa lektion börjar 13.30 (y)

Jag sitter på mammas dator för första gången på jätte länge & kollar på alla bilder hon har, haha det är skit kul ;)
jag laddar upp några med (klicka på dom för att se dom större).

isch.. har inte så mycket mer att skriva. men jag skriver nog mer ikväll.

Pusspuss <3


-en bild på min syster&Daniel från deras student -07-


-mamma som älskar close-up-


-jag har snygga kusiner ;>-

orkar inte med rubrik.

Heeeej ;D

seg uppdatering idag, jappjapp! slutade skolan typ en timma tidigare idag, och när jag kom hem så lagade min bror mat åt mig och sen när mamma kom hem hade hon köpt fransk manikyr set som jag satt och pillade med, jag bara längtar tills vi ska göra sånna Gelé naglar!! :D

Vi har en rätt soft projekt vecka hela veckan i skolan där vi inte gör allt för mycket, och på torsdag är det nationella engelska (Y) jippi. och på fredag klipper jag mig kortare ;) ungefär som det är på bilden i inlägget nedanför ! ;D
jag kan skriva så mycket mer för batteriet på datorn håller på att ta slut och micha fick låna laddaren idag för hennes är paj, och min andra dator är så sjukt seg <.< haha, men jag skriver typ mer imon;)

och förresten, jag blir sjukt trött på dessa "kända" stockholms bloggare som bara skriver massa gojja på deras bloggar och tror sig allt för mycket, haha så fula hoppas ni håller med ! :D


PUSSPUSSPUSSPUSS <3


-Så blev dom ;> (mina riktiga naglar) -

kvällsinlägg.

hej hopp :D

tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan jag ska dricka en kopp te och sedan sova.
jag har gjort om på bloggen igen, (inget elakt menat till dig adam, det du gjorde va as snyggt, men jag tröttnar så lätt och vill ha lite omväxling). jag gjorde om bloggen med lite hjälp ifrån denna bloggen. att jag inte va inne på den innan man får as mycket hjälp :D  massa tack till den ;)

va hos daniel nu på kvällen btw, vi åt chips och kollade på spider-man 1. det va första gången jag såg den :$ och varför jag inte har sett den innan vet jag inte, men bra va den :D nu har vi bara 2an & 3an kvar ;)


jag ville bara länka till detta också. det är en tjej som heter Mia och hon skriver om hur man kan få bra självkänsla, det tycker jag alla ska läsa för det som står va riktigt bra sagt !! :)


Pusspusspuss ;)
fortsätt läsa & kommentera ;) det uppskattas*

3maj 09.

Heej :D

söndag idag och ännu en dag närmre skolan -.-  jag har världens sämsta vecka vi går 5 dagar & slutar mellan 14-16
och som grädden på moset slutar vi 16 på fredag :O  På en fredag !!? vad tänker dom med egentligen,  usch sten i huvudet ska dom ha:D haha. skojade bara ;) vi slutar 14 hoho nu blev jag glad igen ;D (Y)

Och herregud:o jag va inne på Kisses blogg (strunta i att jag är där och läser lite men det är för att hon är så jävla patetisk xD)
men iallafall, så skrev hon om olika saker som hon dissade och då va det Unga mammor och mammor med barnvagnar på stan, och att alla som hade varit mamma är tjocka och fula, vad är det med kvinnan egentligen :o
inlägget kan ni läsa här.

Taget ut bloggen ;
"
Svar:
Om jag fick bestämma skulle jag sätta alla er i en bur och tvinga er ringa upp pappan som troligtvis dumpat er. Gissar på att det är det du vill höra? Nja inte direkt men sanningen är att jag tycker ALDRIG att bli med barn är "svaret".

Hon gör verkligen allt för att få så många läsare som möjligt, Haha så patetisk ;)

Men nu ska jag prata lite med mamma;D


PUSSPUSSPUSS <3


-Funderar på att klippa mig, vad tycker ni ?-

länk.

jag sitter vid teven och har tråkigt just nu och kollar runt lite på olika bloggar då jag klickade in mig på
denna bloggen och fastnade för detta

taget ur bloggen ;
"För vi känner ju alla till artighetsregeln att en riktig gentleman öppnar dörren åt sin kvinna och säger "damerna först" i alla lägen. Det lustiga är att det härstammar från Medeltiden (Jimmy var inte helt säker, men tror att det var då) då faror lurade överallt. Det fanns ofta fällor vid portarna och genom att skicka sin mindre värda kvinna först riskerade man inte sitt eget liv."

jag tyckte det lät rätt kul faktiskt :D hehe  läs hennes blogg den är rätt kul :p

2maj 09.

Morsningkorsning !

HAHA nu får ni alla bannemig akta er!  jag har suttit ute i solen sen klockan 11 så jävla härligt väder,
daniel kom hit igår och vi åt as goa kyckling rullar inte alls svårt att göra man skär bara lök och tomat, sen har man en färdig grillad kyckling som man tar isär och så lägger man allt i tacobröd och saltar lite:D  MUMMA inte svårt alls:D
vi kollade på film och sen somnade vi och nu idag har jag som sagt bara solat, och ska fortsätta med det ett tag till ;)

ikväll är det robinson föresten (Y) haha det är roligt att kolla på :D  men men  ha det beeast ;D

PUSSPUSS<3


1maj 09.

HEEEEEJ :D

oj oj nu är det maj och grejer, sommaren närmar sig med stormsteg !
Igår blev det inte jätte fartfyllt , jag helen och frida drog till munkegärde till deras kompis och tjötade lite med dom, sen fixade vi skjuts till kareby men där va vi inte så länge för han vi åkte med va tvungen att åka tillbaka till kungälv och hade vi inte åkt med hade vi inte kommit hem, så vi åkte till deras tjejkompis igen och sen gick vi från munkegärde till kungälv (Y) och sen åkte vi hem till helen och sov där, vi vaknade tidigt imorse för att frida skulle hem och jag med, så jag tog bussen hem och nu sitter jag på altanen i bikini och  försöker bli brun (Y) jag vet ju inte direkt om det lyckas, men duscha måste jag iallafall :P

idag kommer förhoppningsvis daniel hit och så ska vi hitta på nått. men jepp :D usch nu är det för varmt
hörs senare eller nått :P

PUSSPUSSPUSS :D<3


- Haha jag och frida är rätt snygga-
RSS 2.0