pump it up

Hellulu.
väldigt seg på att uppdatera i know, men jag har inte haft tid på hela helgen...
I fredags så åkte jag med jossan och hennes syster emma till ullared. Där hittade jag inte så jättemycket grejor bara en väska och en mjukiströja oså typ lite småplock. på kvällen när jag kom hem så vart jag aptrött och kollade lite på tv sen somnade jag som en stock!
I lördags åkte jag till lödöse där det skulle vara halloweenfest, jag jossan och hennes kompis carro gjorde oss iordning hemma hos carro innan och lite senare kom det några mer tjejer och gjorde oss sällskap. efter att vi hade suttit hos carro en liten stund och druckit lite så åkte vi till malin där det va fest. hela kvällen va ett plus, människorna va glada, jag va glad och allt va kanoners;D
vid två någongång åkte jossan jag coffa och mattias hem till mattias och sov, jossan sparkade mig i magen och sen la hon sig på golvet i mitten av min madrass och lite halvt på coffas madrass, sen på morgonen så låg hon på andra sidan av coffa och fråga mig inte hur det gick till. det visste hon inte ens själv !
I dag så har vi bara chillat och dom andra coolingarna åt pizza utom jag för jag mådde så jäkla illa haha. och sen vid tre typ så åkte jag hem och sen dess har jag inte gjort någonting alls !
Just nu ska jag nog ta och göra mig en kopp te och bara chilla ännu mera. det är ju trotsallt söndag och jag har lov i en och en halv vecka hähä den ni !!
Puss&Kram


jag va en djävul. söt va?


förfest!


Ölspelet !


finis jossan :D


typ jämföring av tuttar eller nått. i vilket fall vann jossan över coffa hah!

Jag orkar inte lägga upp mer, men det kommer finnas flera på min facebook ;)

the bible didn't even mentioned us




saknar man inte sommaren när man ser dessa bilder då eller?
ute rengar det och är mörkt och kallt.. fast lite snö hade inte suttit fel.

Hellu!
Nu är jag hemma från skolan/utvecklingssamtalet. jag har nog aldrig varit lika trött och flummig som på lektionen idag, jag rapade världens högsta rap. frida och ala blev chockade, michelle började skratta tills hon grät och tjejerna från tvåan kollade konstigt på mig. HAHA det va rätt pinsamt men vadfan det va inte meningen att rapa så högt, det skulle ju bara vara en liten!
jag testade min plattång förut på både mig och frida, den va kanon bra och den blev varm jätte snabbt :D askalas grymt säger jag bara. Håll tummarna att den håller sig så här bra nu !
samtalet gick även jätte bra, bara positiva kommentarer och inte alls mycket frånvaro. jag ska verkligen ta tag i matten nu så att jag kan få G någon gång !!! mitt mål är att klara det tills jullovet. men vi får se hur det går hehe!
nu ska jag bara ta och chilla för jag är svin trött
Puss&Kram

Hahaahah tjejer, låna min dator på egen risk ;) <3

it's a bad bad day

tjabbs!
just nu sitter jag i skolan och väntar på att lektionen ska börja och att michelle och frida ska komma hit.
jag har varit här i 20minuter redan för att jag skulle byta min plattång på onoff för tredje gången detta året...
jag fick iallafall bytt till en ny.
Min fjärde plattång detta året en Remington style ceramic straight 230 som den heter.
den värms upp till 230grader på 30sekunder och har en säkerhetsgrej som gör att om man glömmer stänga av den så stängs den av av sig själv efter en timme. Den har även teflon runt keramik plattorna som tydligen ska göra att håret inte tar lika stor skada av värmen.
Hoppas verkligen att denna plattången håller och att jag inte måste byta till en femte för då vet jag verkliten inte vad jag gör!!
så om det är någon som har egna erfarenheter av en remington plattång så säg gärna till! ;)
och nu ska jag kolla vart F&M är för jag vill inte vara ensam längre...
Puss&Kram

don't look back in anger

Hellu!
Hade bara en lektion idag och slutade runt tjugo i elva, efter skolan åkte jag och jossan hem till min syster en snabbis för jag skulle lämna tillbaks några böcker. jag fick även låna en as snygg klänning som jag ska ha på lördag då jag ska med jossan på halloween fest :D
jossan och frågade även om jag vill hänga med till ullared på fredag vilket jag vill. as ball!
efter att vi hade varit hos min syster iallafall så åkte vi hem till mig och direkt när vi kom hem så gjorde jag en kladdkaka och nudlar, för jag och jossan skulle pluggaaaa ! :D
Kladdkakan blev seriöst den godaste jag någonsin har gjort !! helt perfekt kladdig och smakade underbart. Vi åt upp hela utom en kvartsbit som låg ensam kvar. haha sen hade vi dock ont i magen efteråt !
det vart myspys och vi fick faktiskt en del gjort + planerat inför helgen! :D
imorgon är det skola.. jag som ville vara ledig! jag har även utvecklingssamtal på eftermiddan. helt fett ovärt säger jag bara :(
imorse var det nästan så att man kunde säga "hej mitt vinterland" :o


en egobild får man inte glömma haha. älskar mina ögon på bilden iallafall ;)

Puss&Kram

Raise your glass

Tjabbs.
Har varit hemma från skolan en bra stund faktiskt, slutade 9.30 som vanligt. dock vart det rätt ovärt att komma till skolan idag för jossan va sjuk och jag kunde inte redovisa utan henne.
jag fick även reda på av frida att vi bara har en lektion imon med, från 10.10 - 11.10 haha ja, ibland måste jag säga att jag tycker om min skola!
har inte så mycket mer att skriva faktiskt!
Puss&Kram


en liten bild från när jag och älsklingen va på en mysig promenad <3


jag åt nog lite för mycket godis...

Facebook

Hellu peeeps!
kom precis hem från bion, jag och adam såg The Social Network - En film om hur facebook skapades.
Filmen handlar om som sagt om hur facebook skapades. Man får följa Mark Zuckerberg som helt på egen hand skriver alla möjliga olika datakoder och skapar det sociala nätverket Facebook!
Jag blev helt imponerad av denna killen alltså, att han först och främst lyckas skapa denna hemsidan. Skriva alla dessa koder som ska passa ihop och sånt för att sedan ha en färdig hemsida där alla i hela världen kan bli medlemmar och vara delaktiga i Facebook.
Mark är numera världens yngsta rikaste, om man kan skriva så. Facebook hemsidan är värd 25miljoner dollar och det är bara så jäkla häftigt, speciellt den grundliggande historian som man får veta, om man ser filmen...
så jag säger bara en sak...  SE DEN :D hahaha
Här är ingen mindre än Mark Zuckerberg.
bilderna är lånade ifrån google såklart.

och med detta säger jag
Puss&Godnatt <3

what is on your mind?

hellu, först och främst måste jag bara skriva att jag fryser så sjuk mycket!!
det är verkligen redigt kallt, och ändå sitter jag i adams rum med två tjocktröjor på mig haha. jaja
igår efter att adam slutade skolan så gick vi hem till josse där hon och johanna hade bakat en väldigt kladdig kladdkaka.
och mitt i allt när adam sitter och klappar en av kattungarna som josse har så börjar den mjaua och adam säger: oh det låter som sofia! :D
hahahah tack ! <3
sen luktar han även på mig och tycker att jag luktar frukt, och sist men inte minst så skulle han ringa sin mamma men ringde mig. Förknippar han sin mamma med mig tro ? ;) hahaha
det va roligt iallafall. Efter att dom tre hade suttit och planerat fest i X antal timmar så åkte vi till bella donna och åt pizza. Sen åkte vi tillbaka till josse och spelade kort, ett kortspel som jag aldrig förr hade spelat men kom tvåa på och johanna vann med tre poäng mer än mig. Rätt helt okej spelat för mig som nybörjare tycker jag ändå! ;)

efter att vi hade varit hos josse hela kvällen så åkte jag och adam hem och kollade runt lite på datorn tills vi blev trötta och gick och la oss. dock skrattade vi åt ingenting ett tag haha så jävla kul ! Jag älskar dig adam ! <3

idag vet jag inte vad som händer faktiskt, men något blir det väl :D

Puss&Kram 


göteborg är fint på våren ! <3

written in the stars

heeeellu..
sitter ensam hemma hos adam idag igen hhihi :D jag måste egentligen plugga för jag fick reda på att vi skulle göra ytterligare tre uppgifter i naturkunskapen istället för bara en... uscha jag vill ta studenten nu med en gång!!

jag har inte alls nått att skriva typ så jag slutar nu hehe :D

Puss&Kram skumbanan!

invincible

hejhejhej!
jag sitter hemma hos adam och ska snart äta frukost medans han är i skolan.
igår va en både bra och dålig dag, till en början va den helt okej tills jag svimmade..
jag fick lock för öronen och tillslut blev allt bara svart och så vaknade jag upp av att jag halv låg i adams knä.
Efteråt gick jag och la mig en stund och när jag vaknade så hade jag ont i min käke, samma som idag när jag vaknade. Jag kan ha slått i mig när jag ramlade men jag har ingen aning, inte adam heller för han sa att allt gick så fort.
Uscha, att svimma är hemskt och inget jag vill göra igen !!

och just det, i måndags tog jag blodtryck och sånt och då hade jag 100/60, och hon som tog det på mig sa att det va helt normalt. när jag berättade det för mamma så sa hon: men sofia 100/60 är knappt ståbart! 120/80 är normalt och inte undra på att du svimmar och det svartnar för ögonen på dig..
sen så läste jag lite på google ( googlarn som jag är..) att det enda man kan göra nästan för att höja upp blodtrycket är att träna och äta rätt. HAHA jahopp jag får väl börja promenera regelbundet till en början och se om det hjälper :D

Egentligen måste jag plugga lite nu men jag orkar inte.. jag funderar på att kolla på gossip girl istället haha!

Puss&Kram


HAHAH denna bilden bjuder jag på!!

my wonderman

hellu, igår hade jag det jätte kul med alla som kom till combi för att fira helen som fyllde 18år. jag träffade min kusins pojkvän och några gemensamma kompisar som jag och jossan hängde med. haha jag blev hes som fasen och lite tråkigt nog så gick det över imorse. jag älskar hesa röster, det låter så underbart!
efter att vi hade varit på combi en stund så skulle alla som va över 18 dra in till göteborg och fortsätta, så jag åkte hem till min kusin istället och va där själv ett tag, jag va något sjukt frusen så jag drack två koppar te och myste under en filt. dock blev det inga bilder från kvällen för jag glömde av att ta och sen orkade jag inte ta upp mobilen heller ;)

idag har jag inte gjort så mycket alls, vaknade hos kusinerna och så myste vi lite på morgonen sen skulle becka städa och gojsa så jag och amanda satt i soffan och drack te och myste ännu mer. jag åkte hem runt tre och så åkte jag förbi 4-gott och köpte maaaaaaassa godis! det kommer säkert vara kvar as mycket som jag kan ha på tåget till adam på måndag. när jag kom hem så slängde jag mig i soffan och så myste jag ännu mer. hahaha hela lördagen har bara bestått av mys, dock måste jag säga att mys med kusinerna + märta var mycket bättre än ensam...

nu har jag ingenting mer att skriva så jag slutar här !

Puss&Kram


jossan innan combi ;) <3


mina underbara skor jag köpte i torsdags, jossan visade mig dom och köpte även ett par själv :D


inte den fräschaste bilden kanske, men såhär blev min tunga efter att jag hade borstat tänderna xD
becka och märta dansar as nice :D

We bring the stars out

tja, uppdaterar snabbt innan jag ska gå till bussen. Skolan börjar 12.20 idag, oerhört uppskattat med sovmorgon må jag säga!
idag är det ingen mindre än helen som fyller 18år, så det blir middag för henne sen i kungälv och efter det ska dom stor barnen gå ut, medans jag får åka hem till mina älsklingskusiner :D
jag ska försöka ta några bilder men om dom blir bra det får iphonen avgöra haha !

hela veckan har bara handlat om skolan så det har inte gjort så mycket att jag inte har uppdaterat, det hade tråkat ut er ändå haha :D

på måndag åker jag till min loverboy <3 en hel vecka med adam är bara för bra, det kan behövas just nu känner jag.

men nu måste jag ta på mig skorna och jackan haha ha det kanoners så hörs vi när vi hörs ;)

Puss&Kram


hahaha <3

live for what you love

Håller andan en stund
Tiden står still
Jag vill vara här i tystnaden innan dagen blir till
Och du ligger brevid
Men så långt här ifrån
Jag är så rädd för att förlora dig

Du är allt som jag har önskat mig
Du är den som får mig att förstå vad kärlek är

Som den tunnaste is
Mellan himmel och hav
När jag inser hur lätt vi kan förlora det vi har
Vill jag vara här och nu
Våga ta varje chans
Och leva varje ögonblick med dig

Du är allt som jag har önskat mig
Du är den som får mig att förstå vad kärlek är
!



kärleken är vacker, just precis som du.
ta min hand, vi försvinner bort.
bort till en plats där vi får vara ensamma
där solen alltid skiner och där himlen alltid är blå.
kärleken är vacker, just precis som du. <3

chocolate chip cookies

det blev en väldigt kort skoldag idag, 8.30-9.30. det känns väldigt ovärt att åka till skolan för en timmes lektion egentligen!
iallafall så i fredags kom adam och filip upp, vi chillade mest och på lördagen åkte killarna cross medans jag satt kvar i bilen och åt chips haha. på kvällen kom michelle och så gjorde vi kladdkaka som inte blev kladdig med äcklig blockchocklad på. det vart inte så jätte gott hehe

jag har inte så mycket att skriva om, som det nog märks!
så jag stoppar här..

Puss&kram


i'll make you mine

tjaaaaaa!
idag har jag faktiskt varit med min mamma på hennes jobb, hon jobbar på dagiset på samma skola som jag har praktiserat på i två veckor. dock vart det lite lugnare och inte lika mycket att göra på dagiset om man säger så.
när barnen va ute på rast så passade jag på att räkna lite matte, och jag blir fasen chockad för jag kan så mycket mer nu än vad jag kunde för några månader sedan och ändå gör jag om samma saker. haha helt sjukt!

igår förresten åkte jag till skolan en snabbis för att göra matte och få lite hjälp av min lärare men när jag kommer till skolan så säger dom att ettorna och tvåorna har projektvecka och att lärarna är upptagna, så då vart det bara att åka hem igen..

jag har ingenting mer att skriva så jag slänger upp lite bilder istället ! :)






hahaha dom hade tydligen hittat någon sjunklera xD


detta otroligt roliga va det jag sysselsatte mig med :))


haha jag kanske är konstig men på något sätt älskar jag hösten ! :D


hahahah nu när jag kollar noggrannare på min kanin som jag pärlade, så ser det mer ut som en alien eller nått.

Det va iallafall allt ! :D

Puss&Kram

hubba bubba bitch

Tjaarå!
igår va det en lång dag, jag började klockan 10 på ett jobb där jag aldrig har varit förut. jag skulle packa varor va det enda jag fick reda på, när jag väl kom till jobbet så fick jag och en till kille reda på att vi skulle packa nudlar i påsar som skulle vara till GöteborgsPostens student erbjudande. vi skulle sätta klisterlappar med en månad på varje nudelpaket och sen ner i en påse. i början va det helt okej, men när man var färdig med två stora lådor så kom det en till pall med ytterligare två stora lådor haha då kändes det som att man var på ruta ett igen. Men efter ungefär 6 timmar så blev vi klara och vi fick med oss varsin påse hem. en påse med 12paket nudlar haha!!  detta va nog det jobbet som passade mig bäst, mest för att det hade med nudlar att göra! ;)

idag skulle jag egentligen praktisera hos mamma på dagiset, men eftersom jag är så trött på att praktisera så frågade jag mamma om jag fick vara hemma och plugga matte istället så att jag kan få det där jäkla G.et någon gång. så här sitter jag i min säng med matteboken brevid mig och jag förstår såklart INGENTING!!! varför i hela jävla världen ska matte vara så komplicerat för, jag säger som jag alltid har sagt om matte B.  När i hela mitt liv ska jag ha användning för 4x (43x+12x) och (34y+12x) + (23x-72y) ???
Fan ta den som kom på matte alltså...  detta deppar ihop mig totalt :(

MEN till en glad nyhet, imorgon börjar mitt halebop abonnemang gälla och då äntligen kan jag börja använda min iphone på riktigt :D :D :D :D
då kanske det blir lite mer och lite roligare bilder här hahahha !

Men nu ska jag fortsätta hata matte osånt!

Puss&Kram


söt bild på mig och älsklingskusin <3

den som väntar på nått gott

tjaa,  sitter hos min loverboy just nu och faktiskt så vaknade jag för inte så längesedan.
hehe jag vaknade och sen somnade jag igen efter några timmar rättaresagt, det är nog för att jag har gått upp sjukt tidigt varje vardag i två veckor. Det tar på en mer än vad man tror!

Jag måste bara berätta om att igår (fredag) innan jag skulle åka in till tåget så kollade jag mammas mail och såg att min iphone 4 äntligen var skickad och hade kommit fram till affären där vi ska hämta ut den! efter 4 veckors väntan så får jag den äntligen när jag kommer hem :D dock gillar jag inte tanken på att alla pengarna jag har sparat länge kommer försvinna direkt. men men det är det värt ! :D

sen så har adam varit underbart snäll och fixat så att ni kan gå in på Sofialjungmark.se direkt och inte massa jobbigt trams med blogg.se hit och dit. Helt jäkla kanon awesome ! :D

idag ska vi iväg hem till johanna i guess, men vad som händer där vet jag inte riktigt det får vi helt enkelt se. Men mysigt som alltid blir det säkert ! :D



eftersom jag sitter på adams dator så har jag inga bra bilder, men denna bilden passar väl bäst in just nu tycker jag ;)

Puss&Kram
RSS 2.0