Eclipse

Tjaaa

Jag är så jävla taggad va, Om några timmar börjar Twilight movie night då alla filmer visas i rad och slutar med midnattspremiär av Eclipse. Sen blir det bara att åka hem och sova kanske 4 timmar för att sedan ta tåget till skåne med elin ! :D
FIFAN vad taggad jag ääär dock har jag Hicka (Hyponeuroaukustiska diafragmakontravibrationer)

Men nu måste jag borsta tänderna och sånt :D

hare as niiiiice !!

midsommar

Sitter hemma hos daniel och bara väntar på att han ska ramla in genom dörren.
midsommar firandet blev ändå rätt bra, bättre än vad jag hade kunnat tro när jag vaknade imorse helt utan planer (haha)
Det började med att jag mamma och pappa åkte till Tjuvkil och hälsade på min mammas moster och kollade när alla små barn dansade runt stången och såvidare. Sen åkte vi hem och grillade och åt massa god mat + Jordgubbar!
Sen åkte jag hem till eric där nästan alla redan va och så pratade vi lite och drack sen fick vi mat av snälla Susanne!!

Nu känner jag att jag vill ha ett STORT glas vatten eller en kall cola för jag är svin törstig!
Jag kollade förresten på filmen Stockholm Boogie precis, den kanske är ganska gammal men skit samma Bra va den iallafall :D!!

Jag börjar fundera på om jag ska våga mig in i huset och dricka lite vatten, men jag är för jävla lat, tror jag skippar det!


NattiNatti och sov gott <3

good times

solen skiner och jag har inte så mycket att skriva förutom att jag ligger på altanen och pressar. Dock flår jag som en gris men det hindrar inte mig från att bli brunare haha.

just det, inatt när jag inte kunde somna började jag fundera på om jag skulle köpa en Dagbok. Alltså en riktig man har typ under sängen med lås och grejer. Det verkar kul, för tänk sen när man är äldre och läser allt man skrev när man va ungdom. Sånt gillar vi!

Men nu ska jag fortsätta sola hare gött haj <3


saknar mitt långa hår också!!

sunny sky

här va det dammigt..

längesedan jag skrev? eh ohja. Nu när jag gjort om lite på bloggen kanske jag får tillbaka suget vem vet.
Här tänker jag iallafall bara skriva om saker jag har gjort osv, så är inte det intressant kanske just du inte ska läsa mera =D

Idag vaknade jag upp brevid daniel klockan 7 på morgonen (hehe) han skulle till jobbet så det var egentligen bara att pallra sig upp och somna om igen hemma. Skulle egentligen varit med michelle idag men vädret va dåligt och mitt huvud lika så. Fast sommarlovet har ju bara börjat så det komme fler dagar !
Hm, det enda jag har gjort idag är att kolla på film, jag började med Georgia Rule, True Blood och avslutade sedan med Farsan. Som förövrigt va jätte dålig.

Snart är det midsommar också men planerna går sådär, jag vet vilka jag ska vara med men vart vi ska vara någonstans det är det ingen som vet. Det är lite tråkigt faktiskt för det är inte långt kvar, men som man säger : Livet är som en brustablett, det löser sig till slut!

Nu ska jag nog ta och kolla på How i met your mother eller Wallander. Svårt val! xD


Förresten! om det är någon som vet vart man kan köpa en tröja med Lilla My på så säg till !! :D

Pusspuss<3
RSS 2.0