like a pyramide

fjoppfjopp! just nu ligger jag och slappar i soffan och mår sisådär, jag mår illa och har ont i höger lår. Illamående är det värsta i inte-må-bra-väg jag har hellre ont i huvudet !

när jag kom hem från skolan förut och uppdaterade min status på face så fick jag reda på att svenskan inte alls va inställd. vilken tur att vi har lärare som säger rätt sak. dock gjorde det inte så jättemycket att få komma hem tidigt idag igen. speciellt inte när jag är ledig imon också hehe :D

jag har inget speciellt att skriva så

Puss&Kram <3

Herregud haha tillåt mig skratta. Gamla m...

Herregud haha tillåt mig skratta. Gamla människor som inte kan låta bli att klaga på när man har fötterna på sätet:-D jag tycker det är ironiskt att dom inte kan sluta klaga xD

Haha roligt att man kommer till skolan på...

Haha roligt att man kommer till skolan på en lektion och får sen reda på att alla andra lektioner är inställda! Nu kommer snart bussen och då ska jag hem och laga mat! Puss&kram

how does it feel

idag har det varit en riktig slappedag!
jag hade bara två lektioner och slutade 10.40, när jag kom hem vart jag så trött att jag la mig i soffan och kollade på tv/film ända tills jag tröttnade. istället gick jag ner på mitt rum och gjorde lite sångövningar och så sjöng jag lite på låten för att lära mig andas på ett bra sätt så att jag kan ta de höga tonerna. haha jag kände mig rätt mobbad när jag stog för mig själv och sjöng "vem kan segla för utan vind" fast bara säga "ja ja ja" istället.

på kvällen åkte jag och handlade mat med mamma och tja, inte så mycket mer.
jag fick förresten beröm för mina naglar av en tjej som jobbade på lindex, det är alltid lika kul när någon ger en komplimanger för något man har gjort själv :D

imorgon har jag lite sovmorgon och det uppskattas till 1000 kan jag säga och i helgen åker jag förmodligen till Dalsland med husvagnen.

Förresten läste jag ett inskick i metro imorse, det var en tjej som skrev "Det man stör sig på hos någon annan är oftast det man stör sig på hos sig själv" det va faktiskt rätt sant, jag har själv kännt den känslan när man verkligen stör sig på någon annans sminkning eller att någon tjej har alldeles för touperat hår. i grund och botten är det ju ofta så att man det är jag själv som har en dålig hårdag. tänk på det ;)

Puss&Kram




Hahaha bjuder på en osminkad halvflummig bild på mig själv med!


jag älskar min gosiga misse <3

beautiful monster

YEEEEEEEES min favvo vann paradise hotel danmark :D  jag kan inte beskriva hur glad jag är ! hahaha
Nu ska jag fortsätta sjunga och sen kolla på en film och sen typ sova :D skola imon heehe

yeee

nu är jag hemma igen, sånggrejen va skoj och det va ännu roligare med responsen jag fick av läraren.
jessica som hon hette tyckte jag hade en ren och fin röst och att jag var jätteduktig. jag fick med mig lite goda råd och lite övningar jag ska göra för att bli ännu bättre!

i'm happy :D

my feelings for you

hej hopp!
solen skiner och himlen är nästan svart (y) haha undra hur det kommer sluta. jag har precis gjort mig iordning och ska snart åka iväg på sånggrejen. det är nervöst nu, jag hatar ju att sjunga inför okända människor! jag hoppas dock att det ändras ;)

idag kommer jag nog inte göra så mycket, ladda inför skolan imorgon och bara chilla !
jag skriver mer om hur det gick på sånggrejen sedan :D

Puss&Kram <3

hahahahaha

haha oj herregud jag kollade runt lite på blogg.se och såg att en tjej hade skickat in "vad är blabla.blogg.se" (fast med hennes bloggnamn då som jag inte kommer ihåg) till 118800 och fått svar. och efter som jag inte har något annat för mig så gjorde jag samma sak och skrev "vad är emeliessofia.blogg.se" och fick detta svaret tillbaks
"hej. det är en blogg. vad annars? En jättebra blogg, som gör att man känner entusiasm för livet när man läser den. Fruktansvärt bra författarskap. herregud! Fortsätt såhär du kan göra hela sverige glada! MVH 118800"

Dom har så jäkla rätt, eller? Vad tycker ni om svaret !? :D

just nu sitter jag i min säng och tänker lite på allt! på tvn så visar dom Bröllopsfotografen, jag har sett den en gång tidigare och då tyckte jag inte att den var jätte bra men jag ger den en till chans eftersom jag ändå inte har så mycket annat för mig.
hela dagen idag har jag förresten monterat ihop två byråer från IKEA, äntligen säger jag bara, detta blev skit bra! as snyggt. och imorgon ska jag somsagt iväg och sjunga. jag är lite nervös och låter jag har valt börjar jag gråta utav så vi får se vart det slutar haha jag skriver mer imorgon hur det gick.

Puss&Kram

i wanna know your name

hej.
igårkväll hände det inte allt för mycket, skulle in till liseberg med elin men först ville jag inte men åkte in ändå. det blev inget liseberg så jag åkte till 4-gott och köpte godis och åkte sen hem. just nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma och hjälpa mig skruva ihop två byråer från ikea, min hylla och min andra byrå ska ut och det är jag super glad för. det är inte snyggt någonstans höhö.

jag fick reda på att jag ska börja sjunga också! imorgon börjar det och jag håller på att lära mig en låt jag vill sjunga.
den är så fin och jag började gråta de första gångerna när jag lyssnade på den igår.

här har ni den !

Nu ska jag gå och tjata lite på papsen så att det händer nått !

Puss&Kram


hahahhaha jag dör när jag ser denna bilden xD





lollipop

hehe höhö hoho idag har jag varit lite av varje om man kan säga så. först vart jag rätt pigg sen blev jag svin trött och däckade nästan i soffan och efter några timmar så blev jag övertrött och hoppade omkring och va helt galen. mamma började undra om jag hade ramlat och slagit i huvudet eller nått. hehe

idag försov jag mig som sagt och kom ganska sent till skolan, i skolan hade vi bara idrottsteori och sen lite idrott vilket jag inte var med på för jag glömde kläderna i all hast.
jag åkte till stan med michelle också och skulle leta askorbinsyra till hennes gröna fina hår (som jag skrev tidigare) och inne på hemköp vart det lite roligt.

jag och michelle går och letar efter bakgrejer och kryddor, vi går förbi en kille från personalen. när vi står och letar efter askorbinsyra kommer han fram till oss och innan jag ens har hunnit fråga om dom har askorbinsyra så säger han:

- Grönt hår, askorbinsyra! jag ska se om vi har det, det är väldigt många tjejer som kommer hit med grönt hår och vill ha askorbinsyra.
vi blev rätt chockade och började skratta för vi hade inte räknat med att han skulle veta vad vi ville haha.

michelle kom hem från spanien idag också och hade med sig ett jätte fint navelsmycke till mig. Tack så jätte mycket<3. Sen vill jag bara säga att adam jag vill ha din iphone nu nu nu ;)

Puss&Kram



så här fint är det :D

underbart, förbaskat jävla snygg

tjohejsvejs, kom precis hem från skolan och stan där jag var med michelle. vi kollade efter en klänning till michelle och även askorbinsyra för micha har grönt hår HAHA men dock så hittade vi ingenting.
jag har inte så mycket att skriva och nu ska jag gå och göra mig en kopp te.

Puss&Kram

Hejhej! Just nu sitter jag på bussen påv...

Hejhej! Just nu sitter jag på bussen påväg till skolan, det är kanske inte jätte lyckat att försova sig andra dagen men jag skyller på att jag inte har kommit in i rutinerna än (y) skriver nog mer sen när jag har kommit till skolan, puss&kram <3

kreativiteten flödar

alltid när jag ligger i min säng så börjar tankarna snurra och jag blir mer och mer sugen på att hitta på nått, nu menar jag inte hitta på nått med kompisar eller så utan att göra något pyssligt. precis som innan blev jag sugen på att göra ett nytt navelsmycke så jag hittade lite grejer och pillade lite och resultatet blev såhär:



Den blev lite lång men det är ingenting som jag stör mig på än. får se om jag kortar ner den om ett tag.
att jag älskar att pyssla och göra egna smycken är nog ingen nyhet. det är verkligen kul att få skapa något eget och vara ensam om att ha något för en gångs skull, nu för tiden har ju nästan alla likadana grejer.

Jag ligger i min säng och kollar på fån...

Jag ligger i min säng och kollar på fångarna på fortet, och ett av lagen är ett handbollslag. Jag kom och tänka på att min pappa har spelat handboll med magnus wizlander när dom va små. Haha det är lite coolt faktiskt ;) puss&kram<3

Jag måste bara testa detta med mobilbloggn...

Jag måste bara testa detta med mobilbloggning. Undra om det blir gratis för mig som har gratis sms sen innan ;) haha vi får väl se puss puss<3

a never ending dream

härligt härligt, rummet är äntligen städat och sängen den har fått nya lakan. jag älskar när rummet är rent och fräscht men jag hatar att städa, fast det är jag nog inte ensam om skulle jag tro.

Jag är jätte nyfiken på att se mitt schema för höstterminen! fast det måste jag nog vänta med till måndag att få se dock.
alltså det här är trean, sista året på gymnasiet. i maj 2011 har jag gått 12 år i skolan. 12 långa och slitsamma år men som förmodligen kommer löna sig. om några år blir det nog att läsa till jurist eller något liknande, det verkar rätt kul faktiskt och får man ett bra jobb så får man rätt bra betalt ;). det skadar ju aldrig att få en maffig lön varje månad som man kan spendera till höger och vänster haha men men det är först om några år. det är bäst att leva i nuet för då blir man inte besviken om det inte blir som man har tänkt.

För er som vill ha bra musiktips så klicka på länken, DÄR är det bara fina grejer ska ni veta ;D - Oskar Linnros

men ja, snart börjar Rena rama rolf haha as nice, hörs laater!

Puss&Kram


hahah shitpomfritt, jag älskar älskar verkligen älskar mitt hår på bilden. Varför lyssnar jag aldrig på mina vänner innan jag gör nått? det ska det bli ändring på. jag lovar er ! ;)

everything ends

jahop ännu en blåsig morgon, hösten kom verkligen fort i år. det enda positiva med hösten är att man kan gå runt i tjocka mysiga tröjor och halsdukar, dricka massa te och mysa med tända ljus osv.

idag mår jag inte helt 100. näsan har iallafall slutat rinna och det var verkligen en plus. eftersom sommaren är slut så tänkte jag lägga upp en "sommarens bästa, sämsta, värsta osv" enjoy ;)


Sommarens bästa; Alla dagarna i Skåne var helt klart bäst, sen var självklart alla dagarna hemma med elin också super bra :D alla pengarna som bara rullade in!!

Sommarens blondin; hm svårt, kan det vara amanda soon ;) <3

Sommarens sämsta; De regniga dagarna och dom gångerna jag satt på tåget hem till Göteborg igen!!

Sommarens värsta; Åskan? haha jag kommer inte på nått som va det värsta direkt


Sommarens roligaste; Stunderna med vännerna och festerna ! :D

Sommarens skador; Skrapsår på händerna, blåmärken på benen.

Sommarens snyggaste; Jag vem annars ? haha

Nu kommer jag inte på så mycket mer. Så nu ska jag fortsätta kolla på desperate houswifes som dock är slut -.-

Puss&Kram


ge mig sommar och sol igen vadfan :(

från och med du

Oskar Linnros - Från och med du !
aah va grym han är, det är nästan så jag ryser när jag hör den låten. jag blir glad och kan inte sluta le när jag hör den, kanske är det för att jag kopplar den till någon speciell ;)

efter att ha degat en stund i soffan och kollat på paradise hotel (danmark) så åt jag mat och sen åkte jag och mamma till morfar. Jag gick en vända till city gross och träffade jossan en sväng innan det började ösregna och jag skojar inte HAHA fan vad jag sprang!

Hos morfar satt jag mest i soffan och kollade på rena rama rolf, det va sjukt längesedan det ens gick på tv för första gången. fick en massa enkronor av morfar också och det va snällt för jag samlar på sånna, hehe.
tiden rullade på rätt fort och så åkte jag och mamma hem, i bilen så började jag sjunga med i låtarna medans mamma översatte alla till svenska vilket va väldigt kul när vi lyssnade på Robyn - Dancing on my own. har nog aldrig skrattat så mycket som då!

jag är ledig imorn förresten Asgött! då blir det till att sova länge och dega i soffan haha xD

Puss&Kraaaam


va den va gammaldå , älskar mitt hår! (kära gode gud låt mitt hår växa i racer fart!!)

va bara tyst och le

hej hopp.. första dagen i skolan och jag är redan slut. jag kom hem för en timma sedan och däckade i soffan! tur att jag är ledig imorgon iallafall.
min bror kom hem med en ny mobil förut, snacka om att jag blev sugen! så nu ska jag sätta mig och kolla runt lite. heheh
Puss&kram <3


<3 <3 <3 <3 <3 <3

designer shades

då va man hemma från skåne än en gång :(  Fan vad jag hatar att lämna adam, mest av allt skulle jag bara vilja knö ner honom i min väska och ta med honom hem till mig!
Hemma hos mig ska han få ligga i sängen och se söt ut som han alltid gör! och så kan jag pussa på honom när som helst :D
tågresan hem va som den alltid är, lagom snabb och sover man går det jättefort, förresten kostade min biljett bara 93kr istället för 174kr. Riktigt bra tycker jag!
Förresten så satt det en gubbe och kollade på mig och han kollade bara bort om jag tittade tillbaks på honom, hallå har folk ingen tv hemma ? xD
Imorn börjar jag skolan, 8.30 - 15 varje dag. Ledig onsdag och 3timmar idrott på torsdag HAHA okej? är det tänk att  vi ska bli trötta innan vi ens har hunnit börja skolan?
Men japp, nu är det väl snart dags att sova. Ögonen är tunga som bly!
Puss&kram
bjuder på en snygg bild på mitt snygga linne ;)  synd bara att sommaren är slut !!

genom eld.

Ja, det va ett tag sedan jag skrev nått men det är för att antingen har jag inte haft tid eller så har jag inte orkat skriva nått.

Jag sitter iallafall hemma hos adam medans han är i skolan, jag åker hem till göteborg ikväll.. det är nog det jag minst vill just nu. Sommarlovet är slut och jag kan säga att detta lovet har nog varit det bästa på länge, synd bara att det gick så fort.

Hela denna veckan har jag varit med adam och hans kompisar, det har varit överraskningsmiddag, fest, malmöfestivalen och Massa mys. jag är nog den enda i sverige men jag tycker faktiskt det ska bli lite kul att börja i skolan igen, typ träffa alla kompisar igen och komma in i rutinerna oså. Dock kommer jag sakna att kunna åka ner hit till skåne när jag känner för det :(

men det va väl typ det. skriver väl mer en annan dag hehe
Puss & kram!
jag älskar adam :D <3


slänger upp en bild när familjen spelar

TÄVLING !



Hehe man kan ju alltid hoppas att turen är med en...

Gå in - HÄR - om ni också vill vara med och tävla om den snygga bloggdatorn ;)


RSS 2.0