10 april- Baby that's what i do

Tjeeenispenis!
jag tänkte bara meddela att jag sitter ute i solen och solar. FYFAN va underbart med vår :D det känns så skönt !
jag och min bror har varit ensamma hela helgen vilket har varit gött dock väldigt läskigt på kvällarna haha, jag är riktigt mörkrädd ju !

hm jag vet inte riktigt vad jag ska skriva förutom att jag mår superduper osv :D
så puss på er allihopa <3


bjuder på en väldigt finig bild haha

6 april- Monday is the day it happens

Tänkte bara skriva ett litet inlägg innan jag går och lägger mig, jag ser att det trotsallt är några stycken som kikar in här fastän jag inte uppdaterar. Idag hade jag iallafall bara en lektion från 7.50-9.05 liite ovärt att åka till kungälv och sen hem men that's life i guess ;) när jag kom hem så somnade jag i soffan i två timmar vilket var välbehövligt och sedan dess har jag inte gjort så mycket. Imorn är det ännu en skoldag med bara en lektion, dock börjar denna vid ett så det är helt okej.

Men nu tänkte jag kolla klart på Min stora kärlek som går på 6an just nu, puss på er och sov så gott ! :D


Slänger upp en bild från Maj -09, jag tror den är tagen då iallafall. Älskar denna bilden för mina ögon lyser verkligen. Så jävla fräcka ;)

4 april- You're allways in my heart

Heej

Sitter just nu i min säng och sjunger lite ;) det är min favoritfritidssyssla!!! Att att sjunga är det bästa jag vet ;o
idag har jag bara varit i skolan, hade en håltimme från 11 till 14.40 och den spenderades hemma hos frida med macka och cola och en skön powernap innan sista lektionen. Idag kom även min lillamy tröja som jag vann på tradera förra veckan !! den satt en smäck och nu har jag En lillamy tröja, en lillamy mugg, lillamy muffinsformar och egentligen ett mobilgrejs med lillamy men jag har den på ett armband i stället. och mer lillamy grejer ska det bli med åren :D

Nu ska jag upp och kolla på tv med mamsen så vi hörs när vi hörs ;)
PUSSSSS <3


glaaadcheeey ;)
RSS 2.0