above the ocean

positiva dagen va det idag! och japp jag har faktiskt varit glad och positiv hela dagen Även när jag cyklade imorse och det va svinkallt haha.

idag på praktiken så åkte vi ut på utflykt, haha det låter så gulligt. Vi åkte till sjöfartsmuseet och kollade på fiskarna osv. det va rätt kul men samtidigt lite uttröttande. jag har inte så mycket att skriva mer än att jag måste sätta igång med packningen för jag åker till mitt hjärta imon :D:D:D

här är iallafall lite bilder på fiskarna (mestadels för att sharleigh har tjatat så mycket hahah)


Upp och ner maneter


en sjöhäst åt fel håll..


Dorisfisk


hitta nemo =)


en ball manet som lös


och nått konstigt + en sjögurka

ja det va väl inte så roligt men det va det :p ahaha

Puss&Kram

fly high

Tjaaaabbs.
praktiken fortsatte idag också och håller på lääääänge till känns det som. jag saknar skolan! :(

jag åkte till stan en snabbis förut för att lugna mitt shopping begär.


bhn. dock ser man inte så bra från Lindex 179kr


älskade jackan från H&M 100kr

Det roliga är att jag har kollat på denna jackan aplänge men tyckt att 349kr va rätt dyrt så när jag såg att den kostade 100kr kunde jag inte låta bli ;)
sen köpte jag örhängen också men det orkar jag inte ta kort på :D

Puss&Kram

Dreamer

åh jag måste bara skriva att jag har kollat på nog världens underbaraste film, lite töntig men det skiter jag i.
Dreamer inspired by a true story

Så här står det på wikipedia om filmen
"Hästtränaren Ben Crane var tidigare en framgångsrik jockey, men flera år senare, då familjen Crane har ont om pengar och en trasslig relation, är den drömmen förbi. Men när den lovande galopphästen Soñador (som betyder Dreamer) bryter ena benet i ett lopp antar Ben och hans dotter Cale (Fanning) utmaningen som alla ger upp hoppet om då den framgångsrika hästen Sonya i hopp om att göra henne frisk så att hon kan tävla igen. Han slutar sitt jobb och börjar tillsammans med dottern att träna hästen inför den stora galopptävlingen Breeders' Cup. Men innan hästen kan galoppera måste Ben Crane kunna krypa och hans förflutna är på väg att komma ikapp honom - med blixtens hastighet."

Åh jag blev hur lycklig som helst av filmen och tycker att alla ska se den direkt :D



Nu kan jag sova gott!

Puss&Kram

am i dreaming

Hej hopp det va ett tag sedan jag skrev.
imorse vaknade jag iallafall och kände mig sjukare än igår så jag stannade hemma från praktiken. i tre veckor från och med måndags ska vi praktisera och jag är på min gamlagamla skola i en klass2. Jag kan säga att det tar på krafterna att vara runt 8åringar hela dagarna.

idag har jag inte gjort någonting vettigt alls, bara legat i soffan och chillat och kollat på lite film. nu på kvällen cyklade jag och köpte godis så nu är mysfredagen toppad och snart börjar idol.

förresten så är hela våran altan borta och det är numera en grävmaskin där för er som bryr sig. ;)


grävskopis


föredetta altanen, tur är det iallafall att det snart är vinter!

jag tog mig en dusch och la på en ansiktsmask nu på kvällen för att det kanske skulle pigga upp mig lite, och det gjorde det kan jag lova !


sen att jag är såhär snygg det kan nog ingen klaga på ! haha

Nu ska jag iallafall ta och mysa, Fan va jag älskar att mysa. det kan man inte göra för mycket iallafall !

Puss&Kram

aah it's great

God morgon! fan vad jag älskar att vara ledig, direkt när jag vaknade och såg att det var soligt ute så bestämde jag mig för att gå ut och spriga. And so i did ;)
det är sjukt jobbigt att springa men när man lyssnar på good charlotte - hold on så blir det genast bättre och känslan efteråt när man landar i soffan med en god frukost, den är helt underbar :D

nu ska jag fortsätta äta upp min frulle och sen får jag faktiskt lov att chilla i soffan hela dagen ! :D
förresten så har jag lovat mamma att laga mat idag :I

Puss&Kram


snyggish right before ;)


HAHA nu vet ni vad jag åt till frukost xD

<3 <3 <3 <3 <3

Let's go all the way tonight
No regrets, just love
We can dance until we die
You and I
We'll be young forever

You make me

Feel like
I'm living a Teenage Dream
The way you turn me on
I can't sleep
Let's runaway
And don't ever look back
Don't ever look back

My heart stops

When you look at me
Just one touch
Now baby I believe
This is real
So take a chance
And don't ever look back
Don't ever look back

do not say it

hejhej tänkte bara uppdatera lite, jag sitter just nu i soffan och chillar. mamma och pappa kommer antagligen hem snart och då blir det som vanligt här hemma igen. inga mer lugna kvällar framför tvn för den kommer vara upptagen och sen en massa tjat om att städa, ta ut hunden osv.

men men uppdaterar mer om jag får lust sen, i'm not in mood for this ! :/

Puss&Kram



jag älskar dig adam norén <3

baby we can do it

tja förfan! härlig slapp fredag är allt jag kan säga.
skolan började egentligen 9.40 men jag hade ont i magen så jag somnade om och började skolan 12.20 istället väl i skolan tog det ett tag innan lektionen började, vi fick lite böcker och pratade om hur vi skulle göra med den sista lektionen på schemat. den som slutar 15.50!! den ska vi ha en onsdag i månaden istället, det känns mycket bättre att offra en ledig onsdag än att gå till tio i fyra på fredagarna. den andra lektionen jag skulle haft idag vart inställd, men det gjorde verkligen inte så mycket. jag frida & jossan åkte i stället till stan för jossan skulle köpa leggings, jag provade två par och la undan tills imorn och jag bara längtar tills jag får köpt dom. jag är sjukt shoppingsugen även om jag har alldeles förmycket kläder för att få plats i mitt rum så vill jag bara ta med mig allt fint hem och lägga i högar både högt och lågt i mitt rum ! :D

just nu sitter jag och myser i soffan i min pojkväns asgoa tröja framför kristallengalan, jag är ensam och det känns faktiskt väldigt skönt! jag har helt tröttnat på att festa och sånt jag sitter hellre hemma och myser med någon! hej oldie !! :D


jag gjorde förresten om mina naglar förut och såhär blev det;


först var det såhär, vilket ni såg för några dagar sedan.


efter att jag tröttnade på lila så tog jag bort allt, fast blommorna som är klistermärken satt kvar och då kom jag på att jag ville göra nått häftigt med det.


sen när jag la till vitt på tipparna så blev det såhär. nu när jag kollar på det i efterhand så ser det lite ut som F12 xD

Eftersom att charlie tyckte det behövdes mer bilder så får ni en bildbomb med bilder på mig ! :D Bra va ?
ENJOY




förresten, visst har jag en snygg mobil. hehe  PLEASE GOD GIVE ME A IPHONE 4 !<3





Hahaha mja så kan det gå när man är ensam och övertrött, men iallafall Ge mig morgondagen och en iphone så blir jag nöjd. ge mig även min pojkvän så blir jag nöjdare än nöjdast ;) <3

Peace and love ! :D

there's so many ways to love you

hej hopp gummisnopp.!
idag har varit en relativt lugn dag, skolan gick bra till en början. jag fick magknip och sen har det fortsatt göra ont, jag börjar tro att det är blindtarmsinflammationen som har kommit tillbaka. tro det eller ej men en blindtarmsinflammation kan komma och gå!
blir det värre (vilket jag faktiskt hoppas bara för att då gör dom kanske någonting åt det så problemet försvinner) så får jag väl åka in till sjukhuset så kanske dom kan göra någonting åt detta, för det är inte roligt när man har ont om vart annat.

snart är det dags för sängen, jag går i skolan från 9.40-15.50 imorn rätt segt men jag vänjer väl mig.

Puss&Kram


jag är förresten väldigt sugen på negerbollar, kanske ska göra några imorgon!! =D

RSS 2.0